“SponsorKliks,


e-Boekhouden.nl 

Onze rijvereniging is op 15 maart 1971 te Venhuizen opgericht. De rijvereniging werd opgericht door zowel paard- als ponyruiters. Een vereiste om lid te worden van onze vereniging is het meebrengen van een verzorg- of eigen rijdier.

In samenwerking met de gemeente is er in 1979 een geschikte locatie gevonden aan de Koggeweg in Venhuizen en werd er begonnen met de bouw van een binnenmanege. Met behulp van vele vrijwilligers kon in september 1979 de nieuwe accommodatie geopend worden. Het was toen de eerste binnenmanege van regio West-friesland.

In de loop van de jaren zijn er veel paarden-/ponyleden actief geweest in de verschillende paardensportdisciplines: mennen, dressuur, springen en samengesteld (cross). Zelfs op provinciaal en landelijk niveau met veel succes.

Rijvereniging OWF heeft in de zomer, naast een aantal grasbanen, de beschikking over een 20 x 40m binnenmanege, een 20 x 60 m omheinde buitenbak en sinds oktober 2012 is de prachtige nieuwe buitenbak van 50-65m in gebruik genomen.

Sinds januari 2008 is OWF een gecertificeerde vereniging volgens de richtlijnen van de KNHS waardoor er wedstrijden worden georganiseerd voor de wedstrijdruiters uit de omgeving en van de vereniging zelf.

Wat bieden wij

De vereniging biedt verschillende lidmaatschappen aan voor menners, springers, dressuurruiters, baklid of startkaartlid zowel voor junioren als senioren .

De bezetting van de bak is te lezen onder Bakbezetting en lesindeling.

Heeft u interesse voor een digitale advertentie, te sponsoren of om lid te worden kijk dan onder de verschillende kopjes voor verdere uitleg.

In de afgelopen jaren wordt onze vereniging gesponsord door een flink aantal bedrijven. Hier zijn wij als vereniging erg dankbaar voor. Geen enkele vereniging kan draaien zonder sponsors waarvoor ook onze dank aan alle bedrijven, kijk onder het kopje sponsors wie dit zijn.

Enkele regels voor het gebruik van de accommodatie.

  • Er wordt ten alle tijden met veiligheidshelm gereden te paard of met de men kar.
  • Niet longeren of paarden/pony's los laten in de binnen en nieuwe buitenbak (50-65m)
  • De mest opruimen die uw paard/pony heeft laten vallen voor, tijdens of na het rijden.
  • Verplicht deelnemen aan corvee en kantinediensten.
  • De deur weer afsluiten (op slot) bij het weg gaan en de lichten uit doen.

En tenslotte veel plezier hebben met al uw sport- en hobbygenoten.

Rabobank   
landelijke rijvereniging OWF veiligheidscertifikaat

  Login mobiel


“SponsorKliks,


e-Boekhouden.nl